Riciklo

 Riciklo

Përse duhet të zgjidhni PURE CYCLE?

Vaji i përdorur i gatimit është një nënprodukt i shpesh i papërfillshëm në një restorant të ngarkuar. Mbetet një produkt të cilin shumica e operatorëve të kuzhinës nuk kanë një kohë më vete të cilën mund t’ia kushtojnë përpunimit të tij.

Vaji i përdorur, deri pak kohë më parë, derdhej në lumenj apo në toka, duke shaktuar kështu ndotje të ujërave, bllokim të oksigjenimit të tokës dhe probleme të ndryshme tek kafshët. Jo vetëm kaq, por vaji ka tendencën të ngurtësohet pasi kalon një temperaturë më të ulët, andaj mund të krijojë probleme me tubacionet.

Tashmë është e ndaluar me ligj që vaji i përdorur të hidhet kudoqoftë. Është e
domosdoshme që të gjitha aktivitet të cilat prodhojnë një vaj të tillë të kryejnë edhe asgjesimin e posaçëm.

Mënyra se si trajtohet vaji i përdorur i gatimit mund të ndikojë në operacionet e brendshme të biznesit dhe të formësojë mënyrën se si klientët e shohin ndikimin e tij në mjedis. Shërbimet e dedikuara të Pure Cycle jo vetëm që e bëjnë grumbullimin dhe riciklimin e vajit të restorantit një lehtësi, por nga ana tjetër i transmetoni klientëve tuaj mesazhin se po kontribuoni për një të nesërme më të gjelbër.

Si do të realizojmë të gjithë procesin?

Fillimisht do të diskutojmë dhe do të marrim kohën e duhur për të kuptuar plotësisht kërkesat tuaja për vajin e gatimit. Pasi të keni shpjeguar kërkesat tuaja do të planifikohet vizita juaj e parë në terren.

Në këtë vizitë do të prezantoheni me personelin i cili do t’ju orientojë dhe pyesi, për të konfirmuar nevojat tuaja. Gjithashtu do të realizohet edhe dorëzimi i fuçisë të zbrazët të vajit të mbeturinave nëse është kërkuar.

Shërbimi i menaxhimit të vajit të gatimit fillon me zbrazjen dhe mbushjen e pajisjes sonë, menjëherë. Më pas do të merrni një telefonatë pas vizitës për të kontrolluar se gjithçka është kryer me sukses. Dokumentet ligjore që ju nevojiten do të lëshohen pas çdo vizite, sipas rastit. Zotohemi t’ju ofrojmë një shërbim me 5 yje.

Përse duhet të zgjidhni PURE CYCLE?

Vaji i përdorur i gatimit është një nënprodukt i shpesh i papërfillshëm në një restorant të ngarkuar. Mbetet një produkt të cilin shumica e operatorëve të kuzhinës nuk kanë një kohë më vete të cilën mund t’ia kushtojnë përpunimit të tij.

Vaji i përdorur, deri pak kohë më parë, derdhej në lumenj apo në toka, duke shaktuar kështu ndotje të ujërave, bllokim të oksigjenimit të tokës dhe probleme të ndryshme tek kafshët. Jo vetëm kaq, por vaji ka tendencën të ngurtësohet pasi kalon një temperaturë më të ulët, andaj mund të krijojë probleme me tubacionet.

Tashmë është e ndaluar me ligj që vaji i përdorur të hidhet kudoqoftë. Është e
domosdoshme që të gjitha aktivitet të cilat prodhojnë një vaj të tillë të kryejnë edhe asgjesimin e posaçëm.

Mënyra se si trajtohet vaji i përdorur i gatimit mund të ndikojë në operacionet e brendshme të biznesit dhe të formësojë mënyrën se si klientët e shohin ndikimin e tij në mjedis. Shërbimet e dedikuara të Pure Cycle jo vetëm që e bëjnë grumbullimin dhe riciklimin e vajit të restorantit një lehtësi, por nga ana tjetër i transmetoni klientëve tuaj mesazhin se po kontribuoni për një të nesërme më të gjelbër.

Si do të realizojmë të gjithë procesin?

Fillimisht do të diskutojmë dhe do të marrim kohën e duhur për të kuptuar plotësisht kërkesat tuaja për vajin e gatimit. Pasi të keni shpjeguar kërkesat tuaja do të planifikohet vizita juaj e parë në terren.

Në këtë vizitë do të prezantoheni me personelin i cili do t’ju orientojë dhe pyesi, për të konfirmuar nevojat tuaja. Gjithashtu do të realizohet edhe dorëzimi i fuçisë të zbrazët të vajit të mbeturinave nëse është kërkuar.

Shërbimi i menaxhimit të vajit të gatimit fillon me zbrazjen dhe mbushjen e pajisjes sonë, menjëherë. Më pas do të merrni një telefonatë pas vizitës për të kontrolluar se gjithçka është kryer me sukses. Dokumentet ligjore që ju nevojiten do të lëshohen pas çdo vizite, sipas rastit. Zotohemi t’ju ofrojmë një shërbim me 5 yje.

Transformoni vajin tuaj të përdorur me PURE CYCLE

RESTORANTE

Thjeshtojmë menaxhimin e grumbullimit të vajit të përdorur ushqimor. A keni një aktivitet kulinar? Zbuloni shërbimin e dedikuar, të krijuar vetëm për ju.

INDUSTRIA USHQIMORE

Zgjidhni të na besoni të gjithë ciklin e menaxhimit të vajit të gatuar CER 20.01.25 për një qasje të integruar dhe efikase.

ISHUJT EKOLOGJIK

Zbuloni zgjidhjet për ishujt ekologjikë dhe për Administratën Publike. Na besoni menaxhimin e koordinimit të mikrokoleksionit në zonë.