RRETHNESH

E kuptojmë se asgjësimi i sasive të mëdha të vajit të gatimit mund të jetë i vështirë dhe të kërkojë shumë kohë.

Prandaj sigurohemi që të gjithë klientët tanë të marrin shërbimin e grumbullimit të vajit në kohë dhe pa ndërprerje në funksionet e tyre të përditshme. Ekipet tona të grumbullimit janë të trajnuara për të mbledhur në mënyrë të sigurtë vajin e përdorur vegjetal, pa shkaktuar asnjë ndërprerje të detyrave të përditshme apo dëmtim në ambjentet tuaja.

Mbledhjet e vajit, gjurmohen dhe monitorohen në mënyrë që klientët tanë të sigurohen se vaji i tyre i përdorur i gatimit, mblidhet në mënyrë të sigurt dhe riciklohet apo asgjesohet sipas rastit.

Çfarë ndodh me vajin e përdorur të gatimit?

Kur mbetjet e vajit të gatimit mbërrijnë në facilitetet tona të prodhimit, ne përpunojmë dhe pastrojmë vajin e përdorur të gatimit duke e nxehur deri në formë të lëngshme. Yndyra ndahet nga mbeturinat apo therrmijat, të cilat përbëhen kryesisht nga uji dhe proteina ose mbetje ushqimore.

Kur përfundon përpunimi, vaji tashmë i pastruar, mund të përdoret si lëndë e parë në prodhimin e bionaftës ose edhe si yndyrë teknike apo si ndërmjetës për distilimin e acidit yndyror dhe glicerinës.

RRETH NESH

E kuptojmë se asgjësimi i sasive të mëdha të vajit të gatimit mund të jetë i vështirë dhe të kërkojë shumë kohë.

Prandaj sigurohemi që të gjithë klientët tanë të marrin shërbimin e grumbullimit të vajit në kohë dhe pa ndërprerje në funksionet e tyre të përditshme. Ekipet tona të grumbullimit janë të trajnuara për të mbledhur në mënyrë të sigurtë vajin e përdorur vegjetal, pa shkaktuar asnjë ndërprerje të detyrave të përditshme apo dëmtim në ambjentet tuaja.

Mbledhjet e vajit, gjurmohen dhe monitorohen në mënyrë që klientët tanë të sigurohen se vaji i tyre i përdorur i gatimit, mblidhet në mënyrë të sigurt dhe riciklohet apo asgjesohet sipas rastit.

Çfarë ndodh me vajin e përdorur të gatimit?

Kur mbetjet e vajit të gatimit mbërrijnë në facilitetet tona të prodhimit, ne përpunojmë dhe pastrojmë vajin e përdorur të gatimit duke e nxehur deri në formë të lëngshme. Yndyra ndahet nga mbeturinat apo therrmijat, të cilat përbëhen kryesisht nga uji dhe proteina ose mbetje ushqimore.

Kur përfundon përpunimi, vaji tashmë i pastruar, mund të përdoret si lëndë e parë në prodhimin e bionaftës ose edhe si yndyrë teknike apo si ndërmjetës për distilimin e acidit yndyror dhe glicerinës.

Vizioni

Shërbimi që ne si Pure Cycle po ofrojmë është pjesë e një ndryshimi të madh e të nevojshëm për mbrojtjen e natyrës që na rrethon, në të gjithë botën. Ky ndryshim i cili po prek të gjitha tipologjitë e aktiviteteve ka për qëllim të reduktojë emetimet e gazrave serrë dhe të krijojë efektin zero mbetje.

Misioni

Shqipëria është një vend me një natyrë të pasur e të gjallë e cila nga ana tjetër është po ashtu edhe në një zhvillim të gjerë ekonomik e turistik. Të gjitha këto lëvizje kanë çuar gjithashtu në një boom për sa i përket zhvillimit të faciliteteve kulinare, qofshin ato thjesht furra, fast food-e, bistro apo restorante. Dëshirojmë ta ruajmë natyrën e mrekullueshme, ndërkohë që iu vijmë në ndihmëkëtyre bizneseve për të larguar dhe ricikluar vajin e tyre të gatuar.

Vizioni

Shërbimi që ne si Pure Cycle po ofrojmë është pjesë e një ndryshimi të madh e të nevojshëm për mbrojtjen e natyrës që na rrethon, në të gjithë botën. Ky ndryshim i cili po prek të gjitha tipologjitë e aktiviteteve ka për qëllim të reduktojë emetimet e gazrave serrë dhe të krijojë efektin zero mbetje.

Misioni

Shqipëria është një vend me një natyrë të pasur e të gjallë e cila nga ana tjetër është po ashtu edhe në një zhvillim të gjerë ekonomik e turistik. Të gjitha këto lëvizje kanë çuar gjithashtu në një boom për sa i përket zhvillimit të faciliteteve kulinare, qofshin ato thjesht furra, fast food-e, bistro apo restorante. Dëshirojmë ta ruajmë natyrën e mrekullueshme, ndërkohë që iu vijmë në ndihmëkëtyre bizneseve për të larguar dhe ricikluar vajin e tyre të gatuar.

Shërbime ekologjike

  • Grumbullimi dhe Transportimi
  • Vendosja në Rezervë
  • Trajtimi dhe Rikuperimi
  • Mbështetja Administrative
  • Menaxhimi i Detyrimeve sipas Rregulloreve

Tipologjitë e Bizneseve

  • Industri ushqimore
  • Biznese kateringu
  • Restorante, bistro, piceri
  • Ferma
  • Qendra grumbullimi
  • Hotele, kampingje, ambjente akomodimi

Grumbullim i Personalizuar

  • Mbledhja dhe grumbullimi falas
  • Riciklimi i vajit vegjetal të përdorur
  • Përkapja e mbeturinave të vajit
  • Mbrojtja e mjedisit
  • Pajtueshmëria me rregulloret
  • Certifikatat e garancisë